474 78 882 | Kontakt | Personvern Norsk Engelsk

Malerbua AS

Malerbua AS ble etablert i 1972, og butikken i Tvedtsenteret på Forus er en av distriktets største interiørbutikker. Her finner du all den ekspertise du trenger for å realisere dine interiør-idèer.

Arena Service Team

Arena Service Team er leverandør av messevegger, tepper, møbler, dekor, audiovisuelt utstyr og belysning. Uansett hvor i landet du befinner deg, tilbyr vi profesjonell håndtering av alt det praktiske rundt ditt arrangement, og fungerer som servicekontor for dine utstillere. Enklere for deg som arrangør, og kortere monteringstid i dine lokaler!

Stavanger Forum

Stavanger Forum er et av Norges største konferansesenter og utstillingsområde. Vi har moderne og fleksible lokaler, velegnet for både små og store møter, konferanser, utstillinger, konserter og banketter.

Exporama

Norges nest største messe-, event- og konferansesenter. Du finner oss meget sentralt beliggende ved E6 midt mellom Oslo og hovedflyplassen på Gardermoen.

Clarion Hotel Oslo Airport

1.august 2014 vil et nytt kongressenter med plass til 6000 personer stå ferdig på Clarion Hotel Oslo Airport.

Macsimum

Macsimum Event er spesialister på planlegging, profilering og gjennomføring av events og fagkonferanser. Alt fra mindre internsamlinger til arrangement med flere tusen deltakere. Hovedfokus er faglige events, men de bistår også til events av mer sosial karakter. Aller best liker de en kombinasjon av disse to. Av større fagkonferanser i Macsimum regi nevnes blant annet JavaZone, NDC og NIC.

Sotra Arena

Sotra SK